Waarom kiezen voor Hoogvliets Juristen?

Mijn naam is Yaël Hoogvliets (mr.) en sinds 2015 ben ik actief als ondernemend jurist. Als mensen mij vragen wat ik doe, vertel ik ze dat ik ondernemers help – en daarbij gebruik maak van mijn juridische achtergrond. Wat mij onderscheidt van andere juristen is dat ik alle kwesties niet alleen juridisch benader, maar ook met een ondernemersblik. Voor u als ondernemer is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat u uw klanten tevreden houdt/krijgt en misschien zelfs wel meer klanten aantrekt. Dit zijn dingen waar ik bij het behandelen van uw kwestie rekening mee houd.

Verder sta ik voor goede communicatie en transparantie. Mijn taalgebruik is heel toegankelijk (ik gebruik geen moeilijke/formele woorden) en ik vertel u als klant altijd precies hoe ik tegen een situatie aankijk, maar ook waarom ik er zo tegenaan kijk.

A-Model Yael 251
mr. Y.R. Hoogvliets

Ervaring

In mijn eerste werkjaren heb ik vooral de belangen van de gewone burger behartigd. In de meeste gevallen ging het om procedures tegen bedrijven. Hierdoor kwam ik erachter dat veel bedrijven, vooral MKB-ers, bepaalde juridische aspecten niet goed op orde hebben. Deze kennis heb ik vervolgens weer meegenomen in het bijstaan van ondernemers, waarmee ik begin 2019 ben gestart.

Inmiddels ben ik vaardig in het volgende: opstellen juridische brieven, opstellen en analyseren contracten, opstellen en analyseren algemene voorwaarden, opstellen privacy verklaring, onderhandelen en procederen.

Rechtsgebieden

Prijs

Hoogvliets Juristen rekent een uurtarief van € 75,- excl. btw per uur. In sommige gevallen kan er voor een opdracht een vast bedrag overeengekomen worden. Hoogvliets Juristen staat voor een eerlijke prijs.

Conctact