Ondernemen doe je samen

Ondernemen is leuk; je hebt de vrijheid om alles naar eigen wens in te richten en je kunt alles zelf bepalen. Aan het ondernemen zijn echter ook risico’s verbonden. Wat doe je bijvoorbeeld als een klant jou aansprakelijk stelt, omdat jij volgens hem jouw werk niet goed hebt gedaan? En wat nu als een of meerdere klanten jou niet betalen? Het is belangrijk om hier goed over na te denken. 

Hoogvliets Juristen is bereid om al jouw financiële risico’s zo veel mogelijk te beperken door jouw bedrijf juridisch helemaal dicht te timmeren. Jouw algemene voorwaarden stellen wij op of controleren wij en als je overeenkomsten sluit met andere bedrijven dan helpen wij hierbij. Daarbij proberen wij aan al jouw wensen te voldoen. Jij geeft aan wat je wilt en hoe je het wilt en wij geven aan wat de juridische gevolgen daarvan zijn. Samen denken we ideëen uit, maar jij hakt de knoop door. En stuit je uiteindelijk toch op een geschil…dan staan wij vanzelfsprekend voor jou klaar! 

Hoogvliets Juristen
Advocatenkantoor
Verzekering
Denkt mee als ondernemer
No cure no pay
Altijd bereikbaar
Persoonlijke aandacht
Vast contactpersoon
1e advies gratis
Alles is mogelijk

Specialisatie

Privacyrecht

Als ondernemer heb je zonder meer te maken met privacyregels. Zo ontvang je gegevens van klanten, maar bijvoorbeeld ook van personeel en derden. In het kader van de Algemene Verordening Privacygegevens is het van belang om op juiste manier om te gaan met deze gegevens. Wij kunnen toetsen of jij conform de privacyregels handelt.

Huurrecht

Als verhuurder wil je graag je appartement verhuren. Je wilt financiële zekerheid, maar hebt ook baat bij een goede verhouding met jouw huurder. Wij kunnen helpen bij het realiseren van een huurcontract dat precies in jouw behoeften voorziet.

Bestuursrecht

Je wilt bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuwe locatie, maar weet niet in hoeverre dit juridisch mogelijk is. Het kan immers zo zijn dat je verschillende vergunningen dient aan te vragen. Wij kunnen jou hierbij helpen.

Contractenrecht

Je hebt bijvoorbeeld een afspraak gemaakt met een klant, maar je bent van mening dat de klant zijn afspraak niet nakomt. Je wilt graag weten wat jouw rechten zijn, en eventueel jouw recht halen.

Arbeidsrecht

Je hebt een aantal werknemers in dienst en wordt geconfronteerd met een geschil. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een van jouw werknemers een fout heeft begaan waardoor je schade hebt geleden. Jouw werknemer ontkent dat hij fout zit en nu wil je graag weten hoe je de schade op hem kunt verhalen.

Verzekeringsrecht

Je bent op zoek naar een verzekering tegen diefstal en hebt ergens gehoord dat je in veel gevallen geen vergoeding uitgekeerd krijgt als het verzekerde product is gestolen. Graag wil je daarom weten of het afsluiten van een verzekering wel voldoet aan jouw wensen.

Vaste tarieven

Het voordeel van ons is dat wij een vaste, redelijke prijs rekenen. Wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de prijs die je betaalt voor de werkzaamheden die wij verrichten. Bij ons is alles mogelijk! Heb je een vordering dan kunnen wij deze bijvoorbeeld overkopen. Het grootste gedeelte van het geld is dan voor jou en er zal meteen een last van je schouders vallen!

Contact

  • Boulevard Heuvelink 106-3, Arnhem
  • info@hoogvlietsjuristen.nl
  • 085 303 86 87
  • 06 244 86 998 (reactie tot 12.00 uur)

Over ons

Wij zijn het juridische platform waar alles mogelijk is. 

Onze missie

Wij vinden dat íédereen recht heeft op juridische hulp en alles op maat moet zijn. Wij hechten daarom veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Ons aanbod

  • Juridische hulp op maat
  • Flexibele tarieven
  • Bereikbaar van 9.00 tot 21.30 uur