Het verhaal achter

Het is mij, Yaël Hoogvliets, opgevallen dat veel mensen behoefte hebben aan juridische hulp, maar dat een grote groep van deze mensen het moeilijk vindt om deze hulp te krijgen. Advocaten zijn te duur (gemiddeld € 250,- per uur) en het Juridisch Loket kan niet meer dan een advies uitbrengen. Ook mist een grote groep mensen persoonlijke aandacht. Een juridisch geschil kan veel stress met zich meebrengen. Wij begrijpen dit en nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren.

Vindt u een advocaat zonde van uw geld of kunt u het gewoonweg niet betalen? Wilt u dat er écht naar u geluisterd wordt en bent u op zoek naar een jurist met wie u een normaal gesprek kunt voeren? Hoogvliets Juristen staat voor u klaar!

Hoogvliets Juristen
Advocatenkantoor
Juridisch Loket
Grondige analyse
Laagdrempelig
Altijd bereikbaar
Persoonlijke aandacht
Stelt brieven op
Hulp bij rechtszaak

Specialisatie

Huurrecht

Je hebt als huurder bijvoorbeeld bemiddelingskosten voor jouw huurwoning moeten betalen en wilt weten of dit terecht is. Daarnaast wil je bijvoorbeeld ook weten of de huur van jouw nieuwe woning niet te hoog is.

Bestuursrecht

Je hebt bijvoorbeeld een boete gekregen van een overheidsinstantie en wilt graag dat wij jou helpen om bezwaar te maken.

Verzekeringsrecht

Je bent op zoek naar een verzekering tegen diefstal en hebt ergens gehoord dat je in veel gevallen geen vergoeding uitgekeerd krijgt als het verzekerde product is gestolen. Graag wil je daarom weten of het afsluiten van een verzekering wel voldoet aan jouw wensen.

Contractenrecht

Je hebt bijvoorbeeld een afspraak gemaakt met een bedrijf, maar je bent van mening dat het bedrijf haar afspraak niet nakomt. Je wilt graag weten wat jouw rechten zijn.

Arbeidsrecht

Helaas kan het voorkomen dat je te maken krijgt met een geschil op werk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw werkgever jou beschuldigt van een fout, als gevolg waarvan jij een schadevergoeding moet betalen. Graag wil jij weten of dit terecht is.

Auteursrecht

Je hebt een hele mooie foto gemaakt en komt er vervolgens achter dat iemand anders jouw foto zonder jouw toestemming via social media heeft gepubliceerd. Graag wil je weten of je recht hebt op een schadevergoeding.

“No win, no pay”

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Dit betekent dat jij ons alleen een vergoeding verschuldigd bent als wij resultaat behalen. Dit geldt wel alleen voor geldvorderingen. Als het ons is gelukt om jouw geldvordering te ontvangen dan ben je ons een klein percentage hiervan verschuldigd. Slagen wij hier niet in? Dan hoef je ons niets te betalen! Zie hiervoor onderaan onze website de algemene voorwaarden. Adviezen geven wij gratis!

Contact

  • Boulevard Heuvelink 106-3, Arnhem
  • info@hoogvlietsjuristen.nl
  • 085 303 86 87
  • 06 244 86 998

Over ons

Wij zijn het juridische platform waar alles mogelijk is. 

Onze missie

Wij vinden dat íédereen recht heeft op juridische hulp en alles op maat moet zijn. Wij hechten daarom veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Ons aanbod

  • Juridische hulp op maat
  • Flexibele tarieven
  • Bereikbaar van 9.00 tot 21.30 uur